• D 31a sessió

    Cada setmana un alumne de la classe és l’encarregat de escriure l’acta del dia. Avui em toca a mi.

    En Jaume va començar la classe llegint l’acta de dimarts passat. Tot seguit va esmentar el que seria l’ordre del dia. En primer lloc, va parlar de la construcció del blog. En segon lloc,  debat sobre  la prova i, per finalitzar, planificar una sortida al teatre que serà el motiu de la propera tasca.

     

    1. Blog

    En Jaume ens va dividir en quatre grups. Cadascú havia de fer un encapçalament del blog. Després un representant de cada equip ho va  escriure  a l’ordinador i es va sotmetre a votació.

    El grup guanyador fou el quatre.

     

    També ens va explicar com crear, afegir dades, documents, música i fotos

    Hi ha la possibilitat de fer un cop d’ull abans de publicar-ho mitjançant vista prèvia.

     

     

    1. Benvinguts al blog dels alumnes del nivell D de català de Castelldefels, hi podreu llegir els nostres textos, els quals anem treballant durant el curs. Podreu opinar  i trobar diferents tipologies textuals. Esperem que us agradi.
    2. Benvinguts/des al blog dels alumnes del curs de nivell superior de català C2 de Castelldefels!/,  Som un grup de gent interessat per la llengua amb ganes de compartir, mitjantçant aquest espai, les nostres activitats i els nostres projectes. Esperem que aquest blog sigui una eina útil per a tothom que també vulgui compartir i aprofitar els coneixements lingüístics.
    3. Benvingut al nostre blog! Som alumnes del nivell C2 de català del SLC de Castelldefels. Aquí trobaràs comentaris sobre viatges, moda i decoració. Si t’agrada algun d’aquests temes, et convidem a participar-hi. Esperem que gaudeixis tant com nosaltres!

     

     

    Ets un rodamón d’aquells que t’apassiona la moda i la decoració? El grup d’alumnes del nivell D de català de Castelldefels estrenem aquest blog per descobrir-te els llocs imprescindibles que hauràs de visitar abans de morir. Sabràs el que es porta aquesta temporada i quins són els complements ideals per al teu estil de vida o allò que no pot faltar al menjador de casa teva, entre moltes altres coses… Salta de línia i prepara’t

     

     

     

     

    1. Prova

    Tots vàrem expressar amb una paraula el que representava per  a nosaltres.

    Complicat, difícil, inseguretat, dubtes, llacuna, negre, desconeixentment, etc.

    IMG-20150305-WA0029

    Quan en Jaume ens va fer cinc cèntims de la prova, va sorgir un dur debat entre tots els membres de la classe. I una allau de preguntes però va finalitzar amb un somriure als llavis de tots.

     

    1. Deures

    Els veïns de C2 li han demanat a en Jaume que els hi agradaria  escoltar un recital de poesia sobre col.lectius més desafavorits. Doncs ja tenim deures, triar una poesia el suficientment llarga per poder recitar una estrofa i intervenir tots a l’acte.

    El proper vint-i-set de març es commemora el Dia del Teatre. A en Jaume li han ofert un preu reduït per anar tots plegats al Teatre Plaza de Castelldefels on representen MARILULA.

    No cal dir que els propers deures, debat, resum i article d’opinió versarà sobre la obra teatral.

    D 31a sessió by Slidely Slideshow

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share