• Mascotes al XX Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels (CINC)

    El mes de gener es projectarà Mascotes als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 21 de gener (16 h) i diumenge 22 (12 h).

    A Mascotes els animalons dòcils i simpàtics que queden sols a casa quan els seus propietaris marxes es transformen totalment. Alguns fan festes multitudinàries i sorolloses, d’altres fan disbarats amb els electrodomèstics, i d’altres es fiquen en embolics.

    Enguany, el Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, s’incorpora al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

    Dins del cicle es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. L’entrada per a qualsevol de les projeccions tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

    Mascotes

    Dissabte 21 (16 h) i diumenge 22 de gener (12 h)

    a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

     

    imatge-reduida

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share