• C2 44a sessió

    Ja ens queda ben poc per acabar aquest curs!

    Avui hem començat la classe pensant en els col·lectius més oblidats de la nostra societat. Hem parlat, per exemple, de les persones que fan les pràctiques de la carrera, dels autònoms, dels illuminati i, sobretot, dels immigrants. Ens hem referit a les dones que són cuidadores de persones grans o bé dones de la neteja, entre d’altres.

    Després, el Jaume ens ha donat un text d’una dona immigrant, que explica la seva experiència. L’hem llegit en grups i hem pensat què li respondríem a la carta que escriu. Tot això ha acabat en un debat sobre el racisme i la immigració – una mica complicat al principi- per compartir les nostres opinions.

    Per acabar la classe, hem agafat un full cadascú, hem posat el nostre nom a la part de dalt i ens l’hem enganxat a l’esquena amb l’ajuda d’un company. Mentre sonava una cançó, hem anat escrivint qualitats dels companys al seu full i després les hem comentat entre tots.

    Ha estat una classe molt divertida i, sobretot, m’ha agradat moltíssim el fet de compartir amb els companys el que pensem els uns dels altres.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share