• C2 11a sessió

    Connectant amb els connectors

    https://morguefile.com/photos/morguefile/7/sunshine/pop

    A l’obrir-se la classe,  es comença per la  lectura de l’esborrany  i aprovació de l’acta de la sessió anterior amb comentaris sobre  les possibles correccions  en el seu contingut,  cosa  que  va obrir un petit debat sobre alguna de les seves interpretacions. Però,  finalment, va ser aprovada per tots els  assistents.

    A continuació, es va fer referència a la utilitat d’expressions de lloc i de temps,  que en llengua catalana es fan servir com  a connectorsa nivell de, arran de, degut al, quant a.

    Després,  els alumnes van poder familiaritzar-se amb paraules d’ús ordinari, mitjançant un joc tradicional i divertit. Consisteix que existeixi sempre una cadira de menys que el nombre de jugadors. Per exemple, quan es diu:  “El sol brilla per a les persones que porten ulleres”  significa  que a la fi de la frase tothom ha d’estar assegut i el que no troba cadira és el que perd.

    Finalment, els alumnes  van exposar diferents temes d’opinió. El meu tema va ser la conveniència o no de les vacunes i en aquest temps d’hivern de forma particular entre les persones d’edat avançada , la vacuna de la grip comuna .La classe va acabar amb  opinions diverses i comunes , sobre els temes que es van discutir.

    Postal que ens envia el Pablo

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share