• ‘T’estimo… No t’estimo!’, concurs de microrelats d’amor i desamor de Sant Jordi

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona convoca el concurs T’estimo… No t’estimo! de microrelats d’amor i desamor de Sant Jordi, destinat a alumnes i exalumnes i participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Tarragona.

  El concurs consistirà a fer un microrelat d’amor o desamor, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Hi haurà tres categories. Una mateixa persona podrà participar en més d’una categoria, però només amb un microrelat per categoria:

  • Twitter: el text del microrelat s’haurà d’escriure en un sol tuit (amb un màxim de 140 caràcters) i haurà d’anar acompanyat de l’etiqueta #stjordi17CNLT.
  • Facebook: el text del mircorelat haurà de tenir un màxim de 30 paraules i haurà d’anar acompanyat de l’etiqueta #stjordi17CNLT. El microrelat s’haurà de publicar a la pàgina de Facebook del CNL de Tarragona, en l’apartat de “Comentaris” de l’apunt sobre el concurs.
  • Instagram: el microrelat s’haurà d’enregistrar en un vídeo de 20 segons de durada com a màxim i haurà d’anar acompanyat de l’etiqueta #stjordi17CNLT.

  Els microrelats es podran publicar del 21 de març al 17 d’abril del 2017. Hi haurà un premi per a cada categoria, consistent en un lot de llibres i una entrada per a l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Un jurat, compost per professors i tècnics del CNL de Tarragona i per un escriptor del Camp de Tarragona, determinarà el guanyador de cada categoria. El lliurament de premis en les tres categories tindrà lloc el 20 d’abril del 2017, a les 10 hores, al CNL de Tarragona (pl. Imperial Tàrraco, 1, 2n).

  Consulteu les bases completes aquí.

  Save

  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.