• Oberta la inscripció dels cursos de català de tardor

    Ja són obertes les inscripcions per als cursos de català de tardor a Calafell, oferts pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

    Les inscripcions es fan a la casa de cultura de Cal Bolavà (avinguda Generalitat, 1) del 12 al 21 de setembre, de dilluns a dijous de 9.30 a 13.30 hores, i de dimarts a dijous de 16 a 19 hores. Els nous alumnes han de presentar un certificat de coneixements de llengua catalana o fer una prova de col·locació, que cal fer en hora concertada. El telèfon d’informació és el 977 699 078.

    El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català de tots els nivells, des del bàsic fins al superior (C2), de forma presencial i en línia. En tots els cursos el CPNL a Calafell aporta les eines necessàries perquè els alumnes siguin capaços de relacionar-se oralment i per escrit amb el seu entorn personal i professional.

    Una de les aportacions  del CPNL que enriqueix l’ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d’activitats culturals que organitza o que coorganitza amb altres entitats. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social. El Consorci t’ho posa fàcil: en el seu web ofereix un cercador de cursos que permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

    Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius