• Un tomb per la història de la platja de Calafell

    Els alumnes de nivell Intermedi 1 de l’Oficina de Català de Calafell han organitzat una ruta per a un grup d’alumnes (també d’Intermedi 1) de l’Oficina de Català del Vendrell. “Fem un tomb per la història de la platja de Calafell” -títol amb què han batejat la ruta- comença al Sanatori Marítim de Sant Joan de Déu i acaba a l’Hotel Miramar. Més d’una hora i mitja de ruta amb 12 parades en què els estudiants han anat explicant la història recent del nucli de la Platja: des de les nombroses transformacions que hi ha hagut fins a la història de les botigues de pescadors i d’edificis emblemàtics com el Sanatori, el Museu Casa Barral i la Confraria de Pescadors.

    Després han fet algunes dinàmiques per conèixer més els companys de l’altre grup i han aprofitat per fer tertúlia en català. El trimestre que ve s’intercanviaran els papers i els alumnes de Calafell aniran a fer un recorregut pel Vendrell.

    Els estudiants han valorat aquesta activitat -que ha durant cinc sessions- com una gran experiència, ja que han pogut treballar totes les habilitats lingüístiques (escoltar, llegir, escriure i parlar) en una situació i en un entorn reals, fet que ha ajudat a augmentar la implicació i la motivació de l’alumnat.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius