• La delegació de Nou Barris i Voluntariat per la llengua fan una presentació de serveis a l’Ateneu la Bòbila de Porta, al districte de Nou Barris

    La presentació es va fer per a membres de l’Associació 500 x 20 i de l’Assemblea aturades + aturats nou barris per comentar amb els assistents els avantatges socials i culturals d’aprendre la llengua catalana: per afavorir la igualtat d’oportunitats, la integració de les persones nouvingudes i el progrés personal i laboral. Els cursos de català de nivells bàsic estan orientats a facilitar l’accés a la formació de català a partir de diverses activitats formatives i de coneixement de l’entorn. L’objectiu final és que les persones immigrades puguin comunicar-se amb la llengua pròpia del país d’acollida per evitar situacions d’exclusió social i contribuir, així, a la cohesió social. La delegació de Nou Barris ha començat a treballar activament en col·laboració amb l’Ateneu la Bòbila de Porta per fomentar el coneixement i l’ús del català en aquest sentit. Complementàriament a la formació de català, també es va presentar el programa Voluntariat per la llengua que busca crear condicions favorables a l’ús del català entre parelles d’aprenents de la llengua i voluntaris.

    L’acte va comptar amb una seixantena d’assistents que van dialogar i debatre sobre els arguments presentats en la direcció que aprendre català és una eina més, però important, en el camí de la integració social i laboral.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes