• La delegació de Nou Barris impartirà un taller del llenguatge del còmic amb motiu de la 18a edició del Concurs de còmic de Nou Barris

    El concurs de còmic de Nou Barris organitzat pel Centre Cívic de Can Verdaguer enguany celebra la seva 18a edició i, dins d’aquest context, la delegació de Nou Barris impartirà dijous vinent un taller sobre els registres de llenguatge adequats per als diàlegs d’un còmic. Sota el títol de “El llenguatge del còmic: com tenir ganxo?” aprendrem a trobar les paraules i les expressions genuïnes més adequades a l’hora d’escriure un còmic en català de manera que els diàlegs resultin dinàmics i actuals, sense evitar la normativa lingüística.

    Aquesta activitat forma part de la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l’augment de l’oferta, incentivant la creació i l’edició de còmics en català.

    Centre Cívic Can Verdaguer
    Dijous 27 d’abril, a les 19.00 h

     


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes