• Curs de Català a Taula al Poble-sec

    La delegació de Sants-Montjuïc, conjuntament amb el Pla d’Acollida de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, organitza un curs de Català a Taula per difondre el lèxic i les estructures bàsiques del món de la restauració entre les persones que assisteixin a aquesta formació. El curs és de 20 hores i està adreçat a les persones que treballen al món de la restauració o tenen interès a treballar-hi. Les classes s’impartiran al Casal Concòrdia del Poble-sec (c. Concòrdia, 33), començaran el 25 d’abril i acabaran el 25 de maig. L’horari serà de 12 a 14 h els dimarts i dijous, i per fer les inscripcions les persones interessades poden adreçar-se al Casal Concòrdia o a qualsevol delegació del CNL de Barcelona indicant el codi curs 203-1261.

    El Pla d’Acollida del Poble-sec és una branca de la Coordinadora que pretén ser una eina d’inclusió per a  totes aquelles persones amb dificultats per fer-ho. Ofereix serveis d’assessoria jurídica, psicològica i sociolaboral, formació lingüística (català, castellà i mòduls d’anglès) i formació prelaboral i laboral (tallers grupals d’habilitats i recursos per a la cerca activa de feina, ofimàtica i habilitats comunicatives, mòdul d’atenció al client, Curs en atenció domiciliària o curs de cuina de la Cuina del món, etc.)

    Hi ha una estreta col·laboració amb el CNL i el Pla d’Acollida i organitzem conjuntament i de manera regular cursos de nivell Inicial, Bàsic, Atenció Domiciliària, Auxiliar de Geriatria i Català a Taula.

     

    Més informació dels cursos de Català a Taula

    Pla d’Acollida del Poble-sec

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites