• Tallers i xerrades al voltant del còmic

    Imatge_1424358998A la Delegació de Ciutat Vella inauguren Bafarades, tallers i xerrades al voltant del còmic el proper 28 de gener.

    De gener a juny hi ha programat un cicle monogràfic de 6 sessions mensuals i gratuïtes, que giraran al voltant de temes diversos relacionats amb el còmic (la història del còmic, el disseny del personatge i la tira còmica, el còmic amb perspectiva de gènere, visita a un establiment especialitzat).

    Bafarades comptarà amb experts de diverses especialitats (il·lustrador, escriptors, empresaris, comissaris), com ara M. Antònia Company, l’Oriol Garcia-Quera, Albert Jané, Artur Laperla i la Mercè Solé.

    Cada sessió és independent i per assistir-hi cal inscriure-s’hi al 934 127 224 o des de qualsevol delegació del CNL de Barcelona (hi ha oberta la inscripció des de l’agenda de col·locació).

    Les sessions es faran a la Sala Polivalent de l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura a les 18.30 h amb una hora i mitja de durada (excepcionalment una sessió es farà a l’Escola Joso).

    Aquí trobareu el detall de les sessions: BAFARADES

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->