• Visita a la Pedrera

    20161124_17043420161124_162026

    El dia 24 de novembre, un grup de Suficiència 2 va fer una visita guiada a la Casa Milà, la Pedrera. La guia els va fer seguir un recorregut molt complet i els va oferir una explicació plena de detalls sobre la casa, Gaudí i la família Milà, l’autora de l’encàrrec al mestre Gaudí d’una casa per viure-hi.

    Al terrat, evidentment, el que més els va sorprendre va ser poder veure de ben a prop les xemeneies amb forma de guerrers. A les golfes, el més espectacular de tenir al voltant van ser els fascinants arcs parabòlics. Al mig del passadís, hi havia una maqueta de la Pedrera que els va permetre fer un repàs del més important. També van poder visitar un pis que encara conserva l’estructura, els mobles i els detalls del Modernisme, de principis del segle vint.

    S’ho van passar d’allò més bé i en van sortir molt satisfets.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->