Espai comunicatiu de llengua per a l’alumnat de nivell de Suficiència

Subscriu-te via RSS

 • Festa de final de curs (12/6/15)!

  Escrit per el 12/6/2015 a les 11.25 h, a: General

  Atenció,

  576_1400323994_la_caritat_olotA causa de les previsions que anuncien pluja per divendres, hem traslladat la festa a l’Hospici. Per tant, les persones que us hi heu apuntat, heu de ser a les  19 h a l’Hospici i no a la plaça Clarà.

   

  F0179_20150428_1031Les persones que us heu apuntat a la visita a l’espai Ferrer, hem quedat a les  17.30  a la plaça Móra, a davant de la pastisseria Ferrer.

  Article complet

 • Bon estiu!

  Escrit per el 12/6/2015 a les 11.23 h, a: General

  orxata

  Arriben les vacances després d’un curs intens.

  Us penjo tres informacions interessants per a l’estiu:

  1. Teniu en el menú de la dreta el blog de recomanacions literàries Parlem de llegir (Parlem de llegir). Es tracta d’un blog in trobareu propostes de lectura dividides en dos nivells: “lectors que comencen” i “bons lectors”. Mireu-vos les sinopsis de cada llibre i proveu de llegir-ne un aquest estiu.

  2. Per poder treballar des de casa i repassar aquest estiu teniu tres propostes. La primera és fer el llibre de Nivell C, de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya. També teniu dues adreces web per repassar. Per una banda, hi ha els itineraris d’autoaprenentatge (Itineraris d’autoaprenentatge suficiència) i per l’altra, el parla.cat (www.parla.cat).

  3. Estigueu al cas del període de matrícules per al mes de setembre. Els antics alumnes teniu una setmana de preferència per matricular-vos, del 14 al 18 de setembre. Podreu consultar l’oferta de cursos i els horaris a la pàgina web del Servei (Servei de Català d’Olot-la Garrotxa).

   

  Bon estiu!

  Article complet

 • S3. U5. Quin anunci recordes?

  Escrit per el 12/5/2015 a les 20.13 h, a: General

  Segurament, hi ha algun anunci que recordeu perquè tenia una musiqueta molt enganxosa, perquè va generar polèmica, perquè és un anunci esperat de l’any, etc.

  Expliqueu quin és un dels anuncis que recordeu, expliqueu què anunciava, com era, què o qui hi sortia, per què el recordeu, quins valors transmetia i per què creieu que va triomfar.

  desigual desigual

  Article complet

 • S3. Enfortim els pronoms febles!

  Escrit per el 29/4/2015 a les 12.41 h, a: General

  Jo

  cor

   

   

  pronoms febles!

  Aquests dies treballarem els pronoms febles.  Per entendre’ls cal tenir clar quins són els complements del verb. Si voleu repassar-los feu els exercicis dels itineraris d’autoaprenentatge. Hi trobareu una explicació de cada tipus de complement i exercicis.

  Aquí teniu l’enllaç Complements de l’oració

  I si voleu repassar les formes del pronoms febles a davant i a darrere del verb aquí hi trobareu exercicis  Busqueu l’apartat Formes pronoms febles). També podeu practicar la substitució de pronoms (Funcions pronoms febles substitució) .Pronoms febles

   

   

  Article complet

 • Activitats Sant Jordi

  Escrit per el 22/4/2015 a les 9.54 h, a: General

  Us convoquem al DICTAT POPULAR que tindrà lloc  a les 18h i a la lectura de cançons d’Ovidi Montllor   que es farà a continuació. Després farem classe a l’horari normal.

  dictat_popular

  Article complet

 • Recull de llibres de Sant Jordi

  Escrit per el 21/4/2015 a les 12.26 h, a: General

  Us pengem un recull de propostes literàries per a la diada de Sant Jordi per si encara no teniu cap idea.

   

   

  Article complet

 • S3. Quin llibre has llegit?

  Escrit per el 16/4/2015 a les 14.07 h, a: General

  many booksNo te’l  guardis per a tu: Comparteix-lo!  Fes un petit comentari (unes 5 línies) sobre el llibre que has llegit (o sobre un altre que vulguis recomanar). Només cal que escriguis el nom del llibre i per què t’ha agradat!

   

   

  Article complet

 • S3. No us ho perdeu!

  Escrit per el 8/4/2015 a les 13.19 h, a: General

   

  1.  Demà, dijous 9 d’abril,  a les 18 h a l’Ideal  hi ha la presentació del llibre Els jocs retrobats. Els autors ens explicaran com jugaven els nostres avis i també ens ensenyaran a jugar-hi.

  invitació_jocs

   

  2. També us recordo que hi ha un nou Taller d’ortografia que començarà la setmana vinent.  Les sessions serviran per repassar temes de vocals, accents i dièresis i tindran  lloc 5 dilluns de 3 a 5 de la tarda. Si algú s’hi vol apuntar ho ha de fer durant aquesta setmana.

  Article complet

 • S3. U2. Els meus hàbits culturals

  Escrit per el 19/3/2015 a les 19.17 h, a: General

  Llegiu l’enquestolot-cultura-2014a  de la pàgina 23 i ompliu-la amb els vostres hàbits culturals. A continuació, feu-ne un resum breu (cinc línies) al blog explicant què us agrada, què escolteu, què llegiu, etc. Trieu allò que considereu destacable.

  Article complet

 • S3. Dia mundial de la poesia

  Escrit per el 19/3/2015 a les 14.32 h, a: General

  El 21 de març no només comença la primavera; també és el dia mundial de la poesia. Per celebrar-ho Ràdio la Vall i el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa han col·laborat per fer el programa “Un minut de poesia”.  Durant aquesta setmana podreu escoltar cada dia un poema recitat en català i en un altre  idioma per alumnes de català.

  Aquí teniu l’enllaç per escoltar-los.

  http://radiolavall.com/

   

  Article complet

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pere puigdomènech luque: Bona nit.Sé que vaig tard,molt tard en presentar l’escrit. Durant tota la meva vida he...
 • sgassiot: L’anunci que comenta la Maria és aquest: https://www.youtube.com/watch? v=Q_cB2WR-AXU Jo el recordo...
 • Maria: Hola. L’anunci que em ve al cap és un de molt antic, dels anys setenta. És el de “Las muñecas de...
 • Guillem Fernàndez: L’anunci diu “Save the music”
 • Guillem Fernàndez: Hola de nou. Escric un altre cop perquè porto tota la setmana donant voltes al tema i hi ha un...

Núvol d'etiquetes