Maig omple l’Espai de poesia i viatges pels records

general, notícies — Per el 30 abril 2012 9:11

Us presentem les activitats que hem programat pel mes de maig. Com ja vam fer per Sant Jordi, seguim interconnectant l’Espai amb el ritme cultural de la ciutat i, en aquesta ocasió, us oferim, entre d’altres, una proposta emmarcada dintre de la Setmana de la Poesia de Barcelona.

 

Del 25 d’abril al 20 de juny

EXPOSICIÓ “ESPAI ÉS PARAULA”

La mostra fotogràfica “Espai és paraula”, és el resultat de reflexions que  fetes, a través de diferents tallers creatius i participatius, entre estudiants de Belles Arts, alumnes de català i persones interessades en les intervencions a l’espai urbà.  Les fotografies mostren un conjunt d’intervencions en a l’espai públic a través de la paraula i de conceptes escrits que, depenent dels materials, la composició i el context amb els qual es relacionen, ens poden remetre a diferents idees o adquirir diferents connotacions.

___________________________________________________________________

Dijous 10 de maig

19 h RECITAL DE POESIA AMB MÚSICA,  “LES PARAULES: EL TORRENT, EL RIU I EL MAR”

Recital de poesia afrocatalana (en gun i català) de la mà de la poetessa de Benín Agnès Agboton, de la poetessa catalana Laia Noguera i del músic de Guinea Bissau . Les paraules (individus) baixen pels torrents (les cultures) fins al riu (l’entorn) per arribar al mar (la humanitat). El moment en què les paraules arriben al mar es converteixen en poesia. El recital reprodueix aquest recorregut, un diàleg en gun i català que crea una barreja de sons amb instruments africans.

Aquesta activitat forma part de la Setmana de la Poesia de Barcelona

___________________________________________________________________

Dijous 24 de maig

19 h PRESENTACIÓ DE “CIUTATS VISCUDES. GUIA TURÍSTICA SENTIMENTAL”

La Guia és un recull de descripcions de diferents ciutats vistes pels seus antics habitants, persones que ara són alumnes de català del CNL de Barcelona. Una manera de mostrar de forma sentimental diferents ciutats de Catalunya, d’Espanya i de la resta del món, viscudes per persones que han immigrat a Barcelona.

Aquesta activitat és un projecte de l’Espai Avinyó i del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya

Fes-ho córrer!
Tags: ,

0 Comentaris

Deixa aqui el primer comentari

Escriu un comentari