• La mirada ferida, de Mireia Companys

    la mirada feridaEl llibre pertany a la col·lecció de Lectura Fàcil i està escrit i dissenyat pensant en les persones que no acostumen a llegir en català perquè coneixen poc la llengua o perquè no estan prou acostumades a llegir.
    La mirada ferida és un relat d’una història que podria ser real. En Goran és un nen de Sarajevo que amb la guerra ho perd tot. Viu la por, l’odi, la solitud, la ràbia…, fins que, finalment, coneix la pau, la veritat i recobra l’esperança i els somnis.
  1. Gabriela Bigot

    06 març 24
    10:09 #

    Que me ha deixat aquesta lectura?
    M’ha deixat un regust amarg.
    He començat a llegir els 3 primers capítols perquè era la feina, però me han deixat una tristesa adins del meu cor, que he hagut de llegir mes, necessitava saber com acabaria això.
    La veritat es que que ho he llegit tot en una mateixa nit. I no va acabar d’agradarme.
    M’ha semblat molt trista la història, i no sento m’ha deixat res. Doncs no veig el sentit, osigui, hi havia molta tristesa i cada vegada es tornava pitjor.
    No se, si ha sigut que ho he llegit a la nit, o que, però me ha semblat lleig. Sento que no m’ha deixat res aquest llibre.

  2. Dianna

    03 març 24
    20:34 #

    El llibre narra l’història de Goran, un nen de tot just deu anys que viu amb seus pares a la ciutat de Sarajevo. Un matí el seu pare li diu que deuen sortir de la seva casa i que vindrà un amic del seu pare per portar-lo al camp de refugiats de Zenica. El Goran no estava còmode al refugi perque es sentia com un presoner. Van passar dies, mesos, anys i no acabava la guerra dels Balcans. Un dia un home li compta al Goran la tragèdia que va patir la seva família i que des de llavors, tenia desitjos de venjança. Cada dia esperava tornar al seu barri per trobar els culpables. El Goran coneix l’odi, la venjança, el perdó i la pau.

  3. Hayat

    01 març 24
    16:36 #

    No m’agrada aquest llibre perquè es una història triste on reflecteix situacions de guerra i dolor.

  4. Verónica

    01 març 24
    13:10 #

    Valoració llibre: la mirada ferida
    Aquest llibre m’ha agradat molt ja que ens conta una història d’un infant que ha passat la guerra, es interessant veure com viu la guerra amb ulls d’un infant i com aprendre a viure amb aquestes condicions sense família ni casi amics.

  5. Jose Andres Clavijo Garcia

    29 febr. 24
    11:07 #

    He trobat aquest llibre molt interesant sobre tot per el moment que estem vivint per les guerres d; Ukraina i Gaza. Milions de persones que son desplazades de les seves cases, familiars morts, manca de menjar i de serveis necessaris per viure. Dins d uns anys, ens trobarem molta gent amb problemes Psicologics.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius