Bases

  LlumCat 2017 és la V edició dun concurs virtual i en format paper, de llengua i cultura catalanes, centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat i obert a tothom.

La participació en el concurs és gratuïta. No cal una inscripció prèvia, ja que els participants s’incorporen automàticament al concurs en el moment de respondre les preguntes a: http://cpnl.cat/llumcat.

Les persones que hi participin virtualment només han de fer constar el nom i cognom, l’adreça electrònica, el telèfon i la població de residència.

Les persones interessades  a participar-hi en format paper hauran de recollir la butlleta al CNL Montserrat, respondre’n les preguntes i dipositar-la en una urna que hi ha al CNL per a aquesta finalitat.

El concurs començarà el dia 20 de gener i s’acabarà el dia 22 de febrer de 2017.

S’han de respondre totes 10 preguntes i marcar només una opció. En cas de dubte, es pot trobar ajuda en els webs:                                          www.festadelallum.cat, www.parcdelasequia.cat www.umanresa.cat.

La data límit per participar-hi és el dia 22 de febrer a les 23.59 h.

El personal del Consorci per a la Normalització Lingüística hi pot participar, però no pot optar als premis.

El sorteig entre les persones que hagin respost correctament les preguntes es farà el dia 24 de febrer a la seu del CNL Montserrat.

La llista de les persones guanyadores es publicarà el dia 28 de febrer.

Si una adreça electrònica s’usa més d’una vegada, només en quedarà enregistrada l’última.

S’avisarà, per correu electrònic o telefònicament, les persones guanyadores.

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d’altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes del Consorci per a la Normalització Lingüística. L’òrgan responsable d’aquest fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició és: 

Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221
08036 Barcelona