Paqui Ponce és actualment una alumna dels cursos de català per a adults. Es dóna el cas que aquest any han tancat el negoci familiar, per jubilació, Cal Mas del carrer dels Cavallers, que s’ha dedicat tota la vida als pollastres a l’ast i al menjar preparat, tot de tradició catalana (canelons, peus de porc, croquetes, cargols, escalivada, ous farcits, pollastres i conill a la brasa, carxofes a la brasa, truita de patata, etc.).
La Paqui és una persona molt estimada al poble i està vinculada a moltes associacions i activitats. És una de les nostres veïnes de carrer, ja que el Servei Local de Català d’Esparreguera és al carrer dels Cavallers, a Can Pasqual. La seva cuina és tradicional catalana, de tota la vida, i és valorada per tots els esparreguerins. Per això, no volíem desaprofitar l’ocasió per compartir la recepta dels canelons que molts diumenges s’han menjat en moltíssimes cases d’Esparreguera fins aquest any 2014.
En un humil homenatge, avui donem a conèixer la seva recepta. Us podeu descarregar la recepta dels canelons de Cal Mas dels pollastres en PDF aquí: Primers i segons plats · Canelons · Paqui Ponce
No hi ha comentaris