• El CPNL i el Teatre Tantarantana ofereixen un descompte per anar a veure aquest espectacle

    El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua i a l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística undescompte especial per assistir a l’obra Alpenstock. 

    El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua i a l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística un descompte especial per assistir a l’obra Alpenstock (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descompte: 13 EUR). La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin els dos junts i en el cas de l’alumnat del CPNL a l’alumne i a un acompanyant. 

    Alpenstock

    Alpenstock és una comèdia boja i absurda, amb un humor assassí, que barreja ingredients tan dispars com un piulet tirolès, el psit-psit del lavabo o una paella plena de xampinyons. Una farsa que arrossega in crescendo a l’espectador cap a un espiral d’humor negre. Una peça incorrecta; una retrat cru del nostre benestar occidental que es revela com una bufetada a l’espectador.

    Alpenstock es representarà al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 5 de desembre al 7 de gener, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

    Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada per internet en aquest enllaç.

    Enllaços relacionats:

    Teatre Tantarantana

     

     

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia