• Club de lectura

  Lectura a la fresca

  Amb la tornada del nou curs, reprenem també el club de lectura a la Biblioteca Can Fabra-Ignasi Iglésias cada quart dijous de mes a les 17h. Per inscriure-us-hi o saber-ne més, podeu anar directament a la biblioteca.

  Recordeu que també teniu l’espai virtual Què llegeixes? per comentar i compartir els llibres que llegiu.

  Bona lectura!

   

   

   

   

   

4 comentaris

 1. Alejandra

  08 febr. 17
  8:56 #

  Bon dia,
  Hola!
  Estic fent el basic 2, si us plau, algú té el llibre amb el cd? el d’aquest any es Nou Basic 2. Jo vaig a l’escola de la casa de cultura, a Sant Cugat…Gràcies!

  Respondre

 2. Johnnatan

  09 nov. 16
  19:15 #

  Els alumnes del curs Bàsic 2 de Sant Andreu que hem anat a la primera sessió del Club de Lectura us volem recomanar que hi participeu, perquè és una activitat molt enriquidora.

  El primer llibre que hem llegit és Anna Frank. El diari d’una noia.

  És fàcil d’entendre i molt interessant. Està basat en fets reals i alguns de nosaltres no coneixíem la història que s’hi explica. Fa pensar i reflexionar sobre el comportament de les persones en situacions greus i difícils i genera sentiments contradictoris. El final és molt trist i impactant.

  Respondre

 3. Mandi

  20 set. 16
  23:49 #

  Buenas, estoy interesada en comprar el libro y cuadernillo b1 de passos. Si alguien los tiene que contacte conmigo. Gracias. 633190845

  Respondre

 4. María Pérez

  07 març 14
  16:28 #

  El llibre pilota de setembre m’ha semblat divertit i entretingut. És fàcil de llegir i el vocabulari és bastant comprensible.
  L’autor ens narra la història de set persones, cadascuna per separat, i ens fa reflexionar sobre les misèries de la vida. Alguns relats són divertits però altres no tant. Al final de cada relat tots els personatges acaben malament.
  M’ha agradat i ho recomanaria a aquelles persones que estiguin aprenent el català.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sant Andreu

c. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i coats
Antic edifici d'oficines

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous a la tarda de 16 a 20 h.


Categories


Històric


Recursos lingüístics en línia


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes