• Arriba la XXXI edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius

    Com cada any, els alumnes de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi aprofitaran el festival per conèixer de prop la cultura musical catalana. Un any més, torna el Festival Folk Internacional Tradicionàrius per celebrar la seva 31a edició, del 12 de gener al 23 de març.

    El CNL de Barcelona és una de les entitats col·laboradores de l’esdeveniment i aquest 2018 tornarà a treballar per difondre’l i apropar-lo als alumnes dels cursos de català que, d’aquesta manera, tenen l’oportunitat de conèixer un vessant que els és desconegut de la cultura musical del territori.

    Gràcies a la col·laboració existent entre les dues organitzacions, els alumnes i els participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona tenen sempre un 20% de descompte en els concerts del Tradicionàrius.

    El Tradicionàrius ha preparat un cartell de luxe amb propostes per a tots els públics, amb una gran part de concerts amb músics dels territoris de parla catalana i també d’altres indrets, com Galícia o el País Basc. A més dels concerts, el festival organitza també l’exposició “Peret Blanc de Beget”, dedicada al músic Pere Sala i Solé, que ja es pot visitar al Centre Artesà Tradicionàrius. També durant el festival tindran lloc altres activitats ja consolidades com “Les Vespres dels dimecres”, un diàleg entre trios de músics i el públic, i les passejades pels mercats de Gràcia amb “Folk als Mercats”.

    El festival s’inaugurarà el proper divendres, 12 de gener, amb un concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb el qual aquest grup mític de les Terres de l’Ebre amb trajectòria arrelada a la tradició folklòrica del país commemorarà també el seu 25è aniversari.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi