• Jaume Fàbrega explica els secrets de la cuina catalana

    Dijous vinent, 17 de març, a les 18 h, al museu Darder de Banyoles, el consultor gastronòmic i periodista Jaume Fàbrega explicarà els secrets de la nostra cuina en la xerrada: “Introducció a la cuina catalana: ingredients, plats, tècniques i maneres de menjar”.

    Fàbrega, que també és professor de Gastronomia i Enologia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i historiador, farà una aproximació als aspectes més remarcables de la cuina catalana, en el context de la Mediterrània i d’altres cuines del món.

    Aquesta activitat s’emmarca en el Club de Lectura Fàcil que organitzem conjuntament el Servei de Català i la Biblioteca comarcal, i que enguany gira entorn de la literatura i la cuina. De tota manera, és una xerrada oberta a tothom: alumnes de català del CPNL i del Centre de Formació d’Adults, participants en el Club de Lectura Fàcil, voluntaris i aprenent del VxL, i tota persona que estigui interessada en la gastronomia.

    Així doncs, si voleu passar una bona estona i descobrir els secrets de la cuina catalana, teniu un lloc reservat a la xerrada del proper dijous!Amanida_catalana_bo

     

     

     

     

  1. Marc esteve saura

    16 març 16
    14:32 #

    Jo no puc acudir, pero fareu algún resum del que es comenti? Ja que estic interesat.
    Gracies
    Marc

  2. Isabel Roura

    16 març 16
    15:44 #

    Gràcies pel teu interès, Marc. En farem una notícia, que publicarem en aquest blog, i comentarem els aspectes més destacats dels que hagi dit Jaume Fàbrega.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes