• Loteria primaveral d’1/4 de català.

  La segona quinzena de maig de 2011, 1/4 de català esdevé central de sortejos per alegrar la primavera de les parelles lingüístiques del nostre CNL i dels tarragonins en general.

  Dimecres 18 de maig, sorteig de tres entrades dobles per anar al Teatre Metropol en parella lingüística, amb lot de llibres de regal afegit. Trobareu tota la informació a : Aneu al teatre en parella… lingüística

  I els resultats aquí.

  Dimecres 25 de maig, sorteig de tres lots de llibres dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona entre les butlletes rebudes a les urnes del concurs “La llengua i la literatura tenen premi”, organitzat conjuntament entre el CNL de Tarragona i el Servei de Política Lingüístia de l’Ajuntament de la ciutat. Trobareu tota la informació a: Com aneu de literatura tarragonina?,  la llista de guanyadors aquí, i les imatges del sorteig tot seguit (en exclusiva en aquest bloc!):

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius