• Setmana del pop

  Aquest primer 1/4 de català de platja farem algunes recomanacions d’entreteniment, i lectrues sociolingüístiques d’estiu i una mica de nyigui-nyogui:

  Per a les orelles:

  • Imperscindible el festival PopArb, a Arbúcies (la Selva), però si no teniu entrades ja heu fet salat, no en queda ni una, ni d’abonament per als dos dies ni d’un dia sol.
  • Cultura de Carrer, el programa d’espectacles i activitats cuturals de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, al nou Espai Palmera de la plaça Imperial Tàrracon. Avui, a les 11 de la nit doble concert  amb Nando Caballero, presentant les cançons del disc “Vuit dissabtes d’hivern”,  i Albert Jordà, amb els seu segon disc en solitari, “La vida esclata quan es para el temps”. Dissabte, a les 11 de la nit, Marc Parrot.

  Per als ulls i el cervell:

  • Pradilla, Miquel Àngel: De política i planficació lingüística. Mirades contemporànies a l’ecosistema comunicatiu català. Podeu escoltar la crònica de la presentació —i els motius pels quals cal llegir-lo— que en vam fer al programa de ràdio del 27 d’abril d’enguany aquí.

  Per tenir mal de fetge: