• “Harmburguesa” a l’hora del vermut

  Alemanya és —fora dels Països Catalans— el país del món que disposa de més centres oficials on aprendre català, ja siguin universitats o altres centres oficials. Bèrit Harms ha estudiat lingüística a la Universitat d’Hamburg, i s’ha especialitzat primerament en castellà, però la que va ser la segona llengua estrangera en els seus estudis, el català, ha acabat esdenint el seu principal objecte d’estudi i treball: ha estat d’Erasmus de Barcelona fa un temps i actualment és alumna del Màster de llengua, literatur i cultura catalana a la URV, fa pràctiques al Servei de Política Lingüística de l’Ajuntament de Tarragona i, des de fa pocs dies, és la primera voluntària d’origen no espanyol que tenim al CNL de Tarragona.

  Per tot això, aquesta setmana l’hem convidat a explicar-nos aquestes experiències seves a i ho podeu escoltar al web de Tarragona ràdió, és el programa núm. 376 d’1/4 de català.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 1. Teresa Almendros

  23 nov. 11
  12:37 #

  Frase feta: “Anar a can Pistraus”, que significa pèrdua.

 2. holger

  17 gen. 12
  20:06 #

  Quina hora és?
  und überhaupt, total spitze!

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius