• «Paraula Viva», setmana 9

  Des d’ara i fins al dia 20 de desembre  ja podeu aportar la vostra participació al concurs en forma de comentari a aquest articlet, clicant a dalt on diu “comentaris”.

  Quina és la teva frase feta o refrany català preferit? Explica perquè, amb tot l’enginy lingüístic que puguis.

  Dinàmica del concurs

  Guanyadora de la setmana 8: Teresa Almendros

  Pot passar per CNL de Tarragona a recollir el premi de dilluns a divendres, de 2/4 de 10 del matí  a 2/4 de 2 del migdia.

  Premi: Moniseur Binoix i altres contes (13è premi de narrativa curta per Internet Tinet) + Matí i altres contes (14è Premi de narrativa curta per Internet Tinet).

 1. juan leon

  21 des. 11
  2:30 #

  “Qui roba un ou, roba un bou”. Aquesta dita va d’aquella persona que, si és capaç de robar algun objecte petit, també serà capaç de robar de robar-ne un de molt més gros.També serveix para altres situacions que no siguin les pròpies d’un robatori, per exemple, les accions que fem: si en un moment donat ets capaç de fer una acció, per petita que sigui, estàs predisposat a repetir-la en una altre ocasió.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Segueix «1/4 de català» al Twitter


Enllaços


Arxius


Vist i no vist