• Feixbuc amb premi

  Des de les pàgines de Facebook del CNL de Tarragona (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL de Tarragona) hem posat en marxa el sorteig de dos discos en català perquè els alumnes i les parelles lingüístiques del nostre Centre ens segueixin i se’n facin amics…

  El sorteig entre tots els qui enviïn el seu comentari de resposta a la pregunta del concurs serà el dia 21, dins el programa de ràdio 1/4 de català. I la pregunta, atès que sortegem discos, és òbvia: «Quin és el teu grup catalanocantant preferit?»

 1. Toñi

  10 Mar 12
  18:10 #

  Encara que hagi molts grups catalans, a mi el que més m`agrada és Manel perquè tenen bona mùsica i les lletres de las cançons són formidables.
  Després n´hi ha altres com Lan Busto, Els Pets, Sopa de Cabra…..Avui dia la música catalana és genial.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius