• De Costa Rica a Tàrraco passant per Portugal

    Laura Borel ha estat la primera visita a 1/4 de català —escolteu-lo clicant damunt el nom del programa, és el del dia 11 d’abril— d’aquesta 13a temporada; és alumna del nivell Elemental 1 al SLC de Tarragona, s’acaba d’estrenar com a aprenent del Voluntariat per la llengua i va participar al taller «Doblem en català». Arribada de Costa Rica al setembre de 2009 per fer un màster sobre educació d’adults a la URV, al cap de sis mesos va anar durant vora un any a continuar el màster a Portugal i finalment va retornar a Tarragona a acabar-lo el març de l’any passat.

    Per aquest motiu ha après català i portuguès, comprendre’n les similituds i ha pougt experimentar en persona el canvi lingüístic del catalans davant els estrangers i constatar que a Portugal, aquesta mania nostra, es produeix molt rarament, amb un “portunyol” molt precari. Una de les coses que méss li ha agradat d’estar-se a Tarragona, a més de l’absència de violència criminal al carrer (més habitual al seu país), són els castells: els primers mesos de ser aquí es va apuntar a la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius