• Feixbuc amb premi (3r mes)

    Aquest mes de maig, el CNL de Tarragona continua amb els sortejos de productes culturals en català a través de les seves pàgines de Facebook (Voluntariat per la Llengua Tarragona i CNL de Tarragona).

    Per optar a guanyar la sèrie Polseres vermelles completa en DVD d’aquest tercer sorteig, els alumnes, voluntaris i aprenents del CNL de Tarragona han de respondre, en forma de comentari, a la pregunta que es formula: “Quina és l’última pel·lícula que has vist en català al cinema?”.

    L’admissió de comentaris resposta es tanca el dia 29 de maig, i el sorteig es durà a terme durant el programa de ràdio 1/4 de català del dimecres 30. Els resultats es publicaran a les dues pàgines de Facebook, al Twitter del CNL, i al bloc i al Twitter d’1/4 de català, el programa de ràdio del CNL de Tarragona.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius