• Ens posem el bigoti vermell per cavalcar en solitari

  Aquest últim divendres d’octubre, des del programa de ràdio, (el núm. 403 ja!), si tot va bé, estrenarem la secció internacional «Tu a Oxford i jo a Tarragona… Ràdio”, en rigorós fals directe que ja hem enregistrat, via Skype, aquest migdia mateix.

  El que ja és segur que passarà aquest divendres és que regalarem dues entrades per al concert d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien a l’Orfeó Canongí, d’aquest dissabte, a les 9 del vespre. Les entrades són un regal del Patronat de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja.

   

   

  I per als que no vulguin agafar el cotxe (si viuen al centre de Tarragona), també regalarem dues invitacions (individuals) per assistir a la presentació del nou disc de Nando Caballero i l’Orquestra del Llanero Solitari al Teatre El Magatzem.

  El disc es titula Plantes d’interior, acaba de sortir i, per als qui no pugueu esperar a veure com sona en directe, aquest dissabte, a 2/4 d’11 de la nit, cliqueu damunt del títol i el podreu escoltar en línia.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius