• Setmana de la tovallola nova

  Per tercer estiu, una cop abaixada la persiana hertziana a Tarragona Ràdio, estenem la tovallola a l’arena amb 1/4 de català de platja i l’estrenem aquí mateix, amb la repesca d’algun llobarro que se’ns havia quedat a la nevera de Tarragona Ràdio, algunes novetats per anar fent boca.

  De pimes i locutoris

  Any de centenaris

  • No només d’escriptors enterrats viuen els commemoradors de centenaris: l’1 de juliol Joana Raspall fa 100 anys i per això aquest dia se li farà l’acte central, al Palau de la Generalitat, dels que se li dediquen per aquest segle de vida. L’escriptora és coneguda especialment per la seva tasca lexicogràfica: Diccionari de sinònims, Diccionari de locucions i frases fetes i Diccionari  d’homònims i parònims.

  De les arts i les lletres

  Els dos discs per escoltar estirats damunt d’aquesta primera tovallola poden ser:

  • Amb música ho escoltaries potser millor (El disc del Centenari de Salvador Espriu), recomanat al penúltim programa d’1/4 de català de la temporada que acabem de tancar. S’ha presentat avui a Barcelona i, per saber-ne els detalls, fins i tot té una pàgina de Facebook, enllaçada al títol.
  • L’altre disc, el d’Els Amics de les Arts, Tenim dret a fer l’animal, CD+DVD que recull el concert de la banda a la Sala Razzmatazz del 15 de març passat, a finals de la gira del seu últim disc d’estudi, Espècies per catalogar. Aquest cap de setmana es pot adquirir amb el diari ARA, per 12, 95€.

  Pleguem veles

  Arreplegeum la tovallola recomanant que cliqueu cada setama l’enllaç de la columna d’enllaços de la dreta «L’App de la setmana». La d’aquesta setmana és “El gran dictat”.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius