• Setmana de l’«agostnia»

  Agost agonitza i és l’hora de fer els bons propòsits per la resta de l’any o per a l’inici de l’any (acadèmic, que regeix la vida de la major part dels mortals, especialment quan hi ha canalla en edat d’aprendre…). Així que s’acosta setembre i més d’un es planteja aprendre català, o reprendre els seus estudis de la nostra llengua, aparcats damunt l’arena de les platges, al cim de les muntanyes, al fons dels llacs.  En aquesta tovallola que ja ensuma la fi del temps d’arena i sal, 1/4 de català de platja us presenta algunes pistes:

  Per aprendre català

  •  Cercador de cursos del CPNL: una nova eina del nostre web que serveix exactament per al que diu. cliqueu aquí i proveu-lo
  • L’App de la setmana més recent és WordLayer, aplicació mòbil per practicar el vocabulari bàsic català fent servir imatges d’alta qualitat.

  Per utilitzar el català

  •  La Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona i voltants, és la que més utilitza la llengua catalana en la docènci780_377_79904_4a94c4508abf95120b2b0c4e0af9dcf3a, de les 21 que integren la Xarxa Joan Lluís Vives d’universitats del domini lingüistic català. La gràfica que us mostrem i més detalls sobre el tema, a l’article publicat pel diari Avui el dia 22 d’agost.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius