• Setmana de la llengua per a tothom

  Arribats a setembre, amb un temps que comença a foragitar-nos de la platja, encara hi som a temps de fer-hi unes últimes visites de temporada èr estendre-hi la tovallola d’1/4 de català de platja mentre ja encarrilem la que serà la 15a d’1/4 de català.

  Cursos i tallers per a tothom

  El 12 i 13 de setembre, el SLC de Tarragona convoca proves de col·locació per a nous alumnes, fet que marca el tret de sortida del procés de matrícula del curs 2013-14. Aquí teniu enllaços clicables al calendari de matrícula, horaris i oferta de cursos i, la novetat: tallers de llengua.

  L’enciclopèdia perfecta, en català

  «La Viquipèdia, l’edició en català de la Wikipedia, ha estat la primera del món a aconseguir la catalogació de “perfecta” després de completar amb continguts de qualitat els mil articles que els experts consideren que ha de tenir una enciclopèdia.» Si voleu saber-ne la resta, l’article és aquest.

  Al Youtube, per a tothom

  «El català, llengua per tothom» és el títol del vídeo promocional de la nostra llengua al món penjat al youtube pel canal de Llengua catalana de la DGPL. com ja s’està copnvertint en costum d’aquest bloc, l’enganxem aquí mateix, no cal que l’aneu a buscar per la xarxa de xarxes…

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius