• Setmana de teclejar

  La vuitena i penúltima tovallola d’aques 1/4 de català de platja arriba just el dia que cal començar a teclejar perquè demà ja comença Santa Tecla i tota la setmana que ja s’estan fent actes previs.

  Teclejant mpirats-sound-sistema-em-bull-la-sang-portadaatrícules

  Al SLC de Tarragona, després de dedicar els dies 12 i 13 a proves de col·locació, de dilluns 16 a divendres 20 es fa la matrícula per al primer trimestre del curs 2013-2014. co9m ja vam deixar dit i escrit a la tovallola anterior, aquí teniu enllaços clicables al calendari de matrícula, horaris i oferta de cursos i, la novetat: tallers de llengua.

  Teclejant castells
  Enguany, el CNL de Tarragona (amb l’habitual col·laboració de Biblioteca Pública, Òmnium Cultural del Tarragonès i els ST de Cultura de la Generalitat) organitza un cicle de xerrades al voltant de la temàtica de literatura i castells, que es desenvoluparà els dies 16, 18 i 19. Tota la informació útil és al web del CNLT.

  Teclejant notes

  Malgrat la caiguda del cartell d’Els Pets, entre avui i divendres vinent (ja serà matèria per a l’última tovallola d’aquest estiu) hi ha una bona pila d’actes musicals, d’estils, llengües i perfils molt diferents. Des d’1/4 de català, sempre decatant-nos per pop i el rock, i a risc de deixar-se’n algun,  cal destacar/recomanar alguns dels  grups que han sonat a la nostra 14a temporadaA radiofònica o que sonaran a la imminent 15a: Pirat’s Sound Sistema, presentant nou disc, Em vull la sang (Barraques, dv. 13, 3/4 d’1 matindada); Arrap, també amb disc nou de trinca,  Ara va de bo (Barraques, ds. 14, 2/4 de 12),; Josep Romeu i Carles Rabassa, presentant el nou espectacle Infinits universals (Metropol, dj 19, 2/4 de 10) i tancant aquesta tria, uns clàssics tarragonins retrobats: Mi-Te’ls (Espai Granotes, dj. 19, 2/4 de 12 nit).

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius