• Setmana de plegar la tovallola

  Nou tovalloles hem estès aquest estiu d’1/4 de català de platja i aquesta és la darrera. Se les endú la traca final de Santa Tecla el dia 24 a la nit i poques hores més tard ja tornarà a les ones de Tarragona Ràdio (96.7 FM), amb la 15a temporada d’1/4 de català. Precisament una de les novetats d’aquesta temporada és el retorn als dimecres al migdia, com havia estat habitual en les darreres temporades exceptuant la 14, que l’hem tornat a fer en divendres, com als orígens. Anem i venim, com les onades d’aquest platja que ja deixem enrere.

  Moments fugissers

  El temp que fuig. Ja s’ha acabat la matriculació al SLC de Tarragona i a quasi tots els del nostre CNL per al primer trimestre del curs 2013-14, que arrenca el mateix dia 25, a les 9 del matí. Les novetats: enguany les classes tornen a ser de 2 hores i hi haurà tallers complementaris de 10 i de 20 hores.

  En informàtica, res és permament ni durador: Softcatalà ha presentat aquest estiu l’última versió del Llibre Office, l última versió de la seva memòria de traducció, amb 1,5 milions de paraules traduïdes! I aquesta setmana mateix ha presentat la versió en català del navegador Firefox per a Android.

  Les notes, se les endú el vent: La música en directe i en català per Santa Tecla no ha abundat (ni tampco en altres idiomes), si de pop i rock parlem, però encra en quden un parell per a la recta final de les festes, on predomina totalment la seqüència ritual. El concerts del certament DO Tarragona 2013, aquest vespre nit, són de les últimes oportunitats i comptaran amb els artistes i grups convidats Oliva Trencada i Roger Benet i els Oximorònics. El VIII Rotet de Santa Tecla, entre el 18 i el 22 encara ens aportarà alguna pinzellada de música i lírica en català.

  BANNERS_AVATARS_WEB-01

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius