• L’enviada especial a Oxford ens visita per Nadal 2: el retorn!

    L’enviada especiald’1/4 de català a la Universitat d’Oxford, Marina Massaguer, amb qui parlem l’últim divendres de cada mes en rigorós fals directe (és que enregistrem la conversa el dia abans amb Skype…), ens va visitar en directe al programa d’abans de Nadal, per segon any, i ens va explicar tot d’anècdotes de la seva activitat de lectora de català a una de les universitats més prestigioses del món.

    Entre les novetats que ens va explicar, el llibre Paraula de tecla. Vocabulari de les festes de Santa Tecla, ja froma part de la Biblioteca de la Universitat d’Oxford, una de les més importants del món civilitzat.

    2013-12-18-1528 2013-12-18-1526 2013-12-18-1524

    La propera entrevista, el 30 de gener, ja tornarà a ser en aquell rigorós fals directe gravat amb Skype, ella a Oxford i nosaltres a Tarragona Ràdio.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius