• A Mèxic també canten el «Fum, fum fum»

    Amb la secció «Avui, visita!» del programa 446, ens ha acompanyat, als estudis de Tarragona Ràdio, Lucía Virgen, alumna mexicana de nivell Intermedi 1 que ha participat a la coral del del SLC de Tarragona. Ens ha explicat l’expeirència de cantar al Parc Infantil de Nadal de Tarragona, els dies 29 de desembre i 2 de gener.

    2014-01-15-1600 2014-01-15-1598 2014-01-15-1597 2014-01-15-1599Sobre les nadales, ens ha comentat que al seu país també se’n canten i que, entre d’altres, també es força tradicional “El 25 de desembre”, conegut popularment com la del “Fum . fum fum”. També li hem preguntat per la seva experiència com a estudiant de català (i els seus  motius per aprendre’l) i com a aprenent del programa Voluntariat per la llengua.

    Podeu sentir el programa sencer en podcast al web de Tarragona Ràdio, clicant aquí

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Segueix «1/4 de català» al Twitter


Enllaços


Arxius


Vist i no vist