• S’acosta la 2a vídeo-xerrada Tarragona — Oxford

    La 2a vídeo-xerrada Tarragona—Oxford que es promou des d’aquest 1/4 de català tindrà lloc el dilluns 10 de març, Trilogo-Oxford-Quart-VxL-verticalde 12 a 1 del migdia, des del Servei Local de Català de Tarragona i des d’una sala de vídeoconferències de la Universitt d’Oxford (Gran Bretanya).

    Per la part local hi participaran quatre alumnes de nivell Elemental 2, a més de la parella lingüistica d’una d’aquestes, de procedències ben diverses: Cuba, República Dominicana, Perú i Catalunya.

    A l’edició núm. 453 del programa de ràdio (dimecres 5 de març, cliqueu aquí per al podcast), durant la secció mensual en rigorós fals directe «Tu a Oxford i joa a Tarragona Ràdio», vam avançar alguns detalls de com anirà aquesta segona vídeo-xerrada amb els alumnes de català de la tarragonina Marina Massaguer per terres de Harry Potter.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius