• S’acosta la 2a vídeo-xerrada Tarragona — Oxford

    La 2a vídeo-xerrada Tarragona—Oxford que es promou des d’aquest 1/4 de català tindrà lloc el dilluns 10 de març, Trilogo-Oxford-Quart-VxL-verticalde 12 a 1 del migdia, des del Servei Local de Català de Tarragona i des d’una sala de vídeoconferències de la Universitt d’Oxford (Gran Bretanya).

    Per la part local hi participaran quatre alumnes de nivell Elemental 2, a més de la parella lingüistica d’una d’aquestes, de procedències ben diverses: Cuba, República Dominicana, Perú i Catalunya.

    A l’edició núm. 453 del programa de ràdio (dimecres 5 de març, cliqueu aquí per al podcast), durant la secció mensual en rigorós fals directe «Tu a Oxford i joa a Tarragona Ràdio», vam avançar alguns detalls de com anirà aquesta segona vídeo-xerrada amb els alumnes de català de la tarragonina Marina Massaguer per terres de Harry Potter.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Segueix «1/4 de català» al Twitter


Enllaços


Arxius


Vist i no vist