• «Són bojos, aquests catalans?», la trilogia d’Alina Moser a «1/4 de català»

    Al programa 460 d’aquest magazín radiofònic hem presentat la segona part de la trilogia de documentals que, amb el títol de «Són bojos, aquests catalans?», els lingüistes Alina Moser i David Balls, dediquen a analitzar l’ús social del català als Països Catalans.  El títol genèric de la sèrie és també el de la primera part, dedicada a Catalunya, estrenat el 2013. El 25 d’abril d’enguany, diada del País Valencià, s’estrenava al Centre Octubre, de València, el segon capítol de la sèrie, «Què ens passa, valencians?», dedicat, òbviament, al País Valencià.

    Ara, des d’aquest blog, us els pengem aquí mateix i també us oferim l’enllaç a quatre articles que el Núvol, el digital de la cultura ha dedicat a la “trilogia Moser-Valls“.

Un quart de català

Des de l'any 2000, el magazín sobre l'actualitat de la llengua a Tarragona Ràdio


Les seccions d’aquest bloc


Enllaços


Arxius