• Avui, primera emissió dels contes a Ràdio Sabadell

  Escrit per el 20 de desembre del 2010 a les 11:29 a: Ràdio

  Finalment, avui comença l’emissió del programa Llengües que conten a Ràdio Sabadell. Des d’avui i fins al 10 de gener, cap a les 10.50 h aproximadament, podrem escoltar un conte diferent  dins el programa A Bona Hora. A més a més, el dia de Nadal i el dia de Reis es podran escoltar tots 20 contes d’una sola tirada.

  Pròximament penjarem l’ordre d’emissió dels contes i un enllaç per poder descarregar-los i escoltar-los a qualsevol moment.

  Seguirem informant.

2 comentaris

 1. Montserrat

  30 des. 10
  20:50 #

  He escoltat el conte xinès que ens ha narrat de manera sorprenent la LiJuan Ma. A part de que el conte es molt bonic, ho he disfrutat en sobremanera per la pronunciació de la LiJuan. Tan sentint-la parlar en la seva llengüa original, com en català. FELICITATS.

 2. LiJuan Ma

  31 març 11
  20:04 #

  Gràcies Montserrat! La veritat és que m’estimo aquest idioma català. Llàstima en aquell moment encara no el tenia prou bé pronunciat. Ho vaig millorant i sé que és un procès llarg però m’hi disfruto molt també! No importa quin nivell tenim, el que importa és la continuïtat! Estàs d’acord?

  Animo a utilitzar el català a diari tots els que venen de fora perquè és l’única manera d’entendre a fons aquesta meravellosa cultura i la seva gent, el seu passat i integrar-nos i contribuir al seu futur, que és el que mereix aquesta terra!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • salos: Va ser un projecte engrescador al voltant del qual després vam poder fer diverses accions d’acolliment...
 • Míriam Dalmau: He entrat per casualitat al bloc. El trobo molt ben pensat. M’agrada molt, i amb el vostre...
 • Vicenç: Hola, la iniciativa ha estat genial. La participació dels centres molt bona i el fet de poder veure com a les...
 • conte 17, el llac del cigne: El conte explica la llegenda ucraïnesa del llac del cigne. Quan els tàrtars, van envair...
 • LiJuan Ma: Sí M. Teresa, boníssima!!! Espero poder seguir fent-lo que em dóna molta satisfacció!

Núvol d'etiquetes

20 contes comptats amazic Badia del Vallès basc castellà català conte Convit districte La Serra diversitat lingüística diversitat lingüística Sabadell escola Agnès Armengol francès ful gallec guaraní guia didàctica ioruba Llengües que conten llengües sabadell mandinga música occità polonès portuguès quítxua romanès rus Ràdio Ràdio Sabadell SaBabel Santa Perpètua de Mogoda SC de Polinyà tailandès ucraïnès wòlof xinès àrab