1 comentari

 1. Núria Damont

  17 febr. 11
  15:45 #

  Us felicito ! aquí a Mataró, al barri de Rocafonda, varem intentar l’any passat fer unes sessions de contes explicats en català – encara que fossin d’altres països- així com fem sessions d’ESCOLTEM MÚSICA I PARLEM-NE ! amb músics de la ciutat i la comarca. Aquestes sessions van molt bé però amb els contes no acabem de trobar les persones que puguin explicar-los: o bé perquè no saben la nostra llengua prou bé o perquè la didàctica no es prou adequada.
  Gràcies per fer-nos arribar aquest material preciós. Núria

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • salos: Va ser un projecte engrescador al voltant del qual després vam poder fer diverses accions d’acolliment...
 • Míriam Dalmau: He entrat per casualitat al bloc. El trobo molt ben pensat. M’agrada molt, i amb el vostre...
 • Vicenç: Hola, la iniciativa ha estat genial. La participació dels centres molt bona i el fet de poder veure com a les...
 • conte 17, el llac del cigne: El conte explica la llegenda ucraïnesa del llac del cigne. Quan els tàrtars, van envair...
 • LiJuan Ma: Sí M. Teresa, boníssima!!! Espero poder seguir fent-lo que em dóna molta satisfacció!

Núvol d'etiquetes

20 contes comptats amazic Badia del Vallès basc castellà català conte Convit districte La Serra diversitat lingüística diversitat lingüística Sabadell escola Agnès Armengol francès ful gallec guaraní guia didàctica ioruba Llengües que conten llengües sabadell mandinga música occità polonès portuguès quítxua romanès rus Ràdio Ràdio Sabadell SaBabel Santa Perpètua de Mogoda SC de Polinyà tailandès ucraïnès wòlof xinès àrab