• SaBabel: Les llengües familiars als centres educatius de Sabadell

  Escrit per el 14 de setembre del 2011 a les 11:33 a: Centres educatius

  Durant el curs 2010-2011 es van fer arribar uns quants exemplars del llibre a cada centre escolar perquè, juntament amb la guia didàctica que l’acompanya, poguessin treballar la diversitat lingüística i cultural. Ara bé, també sabíem que no n’hi havia prou de fer arribar uns quants exemplars i treballar-los a classe, sinó que calia mostrar la diversitat lingüística com un valor, i no com un handicap. D’aquí va néixer SaBabel, un cens de les llengües familiars de l’alumnat de cada centre, que ha sigut el resultat final del treball sobre diversitat lingüística que s’ha realitzat a les aules.

  Podeu llegir la valoració i els resultats del projecte en aquest article

   

   

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • salos: Va ser un projecte engrescador al voltant del qual després vam poder fer diverses accions d’acolliment...
 • Míriam Dalmau: He entrat per casualitat al bloc. El trobo molt ben pensat. M’agrada molt, i amb el vostre...
 • Vicenç: Hola, la iniciativa ha estat genial. La participació dels centres molt bona i el fet de poder veure com a les...
 • conte 17, el llac del cigne: El conte explica la llegenda ucraïnesa del llac del cigne. Quan els tàrtars, van envair...
 • LiJuan Ma: Sí M. Teresa, boníssima!!! Espero poder seguir fent-lo que em dóna molta satisfacció!

Núvol d'etiquetes

20 contes comptats amazic Badia del Vallès basc castellà català conte Convit districte La Serra diversitat lingüística diversitat lingüística Sabadell escola Agnès Armengol francès ful gallec guaraní guia didàctica ioruba Llengües que conten llengües sabadell mandinga música occità polonès portuguès quítxua romanès rus Ràdio Ràdio Sabadell SaBabel Santa Perpètua de Mogoda SC de Polinyà tailandès ucraïnès wòlof xinès àrab