RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • Torna el festival Barnasants

    El CNL de Barcelona torna a col·laborar aquest any amb el festival Barnasants, el Festival de Cançó de Barcelona, que el proper 26 de gener inaugurarà la seva 17na edició. El programa del Festival consta de gairebé un centenar d’actuacions que inclouen noms coneguts i noves veus de la cançó catalana, espanyola i llatinoamericana.

    Pel que fa al col·laboració amb el centre, el Festival regalarà a la delegació de Sants-Montjuïc-Les Corts entrades perquè els seus alumnes assisteixin a  11 concerts d’autors de música en català. Per anar-hi, l’alumnat dels diferents cursos proposaran les seves preferències i treballaran a classe les cançons del cantant escollit. Aquest any també participaran alumnes del nivell D, ja que el Festival ofereix la possibilitat de conèixer el món de la cançó en occità.

    Print Friendly, PDF & Email

Cap comentari

  1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>