• Classe 5: 22 de gener

  Vam comentar més símptomes i diagnòstics amb l’ex. 11 de la pàg. 78 i 79. Vam donar opinions sobre aquests diagnòstics. Un dels verbs que podíem utilitzar en aquest cas era el verb semblar. En aquest document teniu la conjugació d’aquest verb i un exercici amb solucions.

  Vam començar a veure la manera de donar ordres: l’imperatiu per a ordres afirmatives i el subjuntiu per a ordres negatives (del subjuntiu vam veure només algunes persones. Aquest temps verbal ens sortirà més endavant). Aquí trobareu les solucions dels exercicis que vam fer ahir. Les últimes activitats de les còpies les vam comentar tots junts. També vam fer l’àudio de l’ex. 13 de la pàg. 80, sobre ordres afirmatives i negatives.

  Deures: ex. 3 (sobre l’Enric) de les còpies de l’imperatiu. Si podeu, llegiu les pàgines 82 i 83, també. Les comentarem la setmana vinent.

  Comentaris de la classe.

  Com que sé que ja en teniu ganes, segurament hi haurà la prova escrita i la tasca oral dimecres que ve.  😉

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.