• Classe 4: 12 de febrer

    Vam corregir els deures dels pronoms i vam acabar les còpies. Vam repassar el vocabulari dels oficis del full de la setmana passada i vam relacionar els estudis i els oficis de les pàgines 92 i 93 del llibre.

    Vam començar a veure el present de subjuntiu i vam fer aquest quadre. Aquí trobareu una mica de teoria sobre estructures que utilitzen el present de subjuntiu. També vam fer aquest exercici. Per deures, si no les vau fer a classe, feu les frases de l’1 al 9 de l’activitat 3.

    Abans d’acabar, vam comentar una mica les afirmacions de la pàgina 91 del llibre sobre l’aprenentatge de llengües i les estratègies d’estudi. 

    Què fareu aquest cap de setmana? Dilluns us ho preguntaré! Jo celebraré un aniversari.

    Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.