• Inscripció al taller de sensibilització “Tria el teu rol”

    El Centre de Normalització Lingüística organitza el taller “Tria el teu rol” el proper dimarts dia 3 de març d’11.30 a 13.30 h o bé el divendres 6 de 16.30 a 18.30 h, a la seu del CNL, al Mas Vilanova de Reus.

    Aquest taller pretén mostrar com es poden resoldre situacions lingüístiques quotidianes sense renunciar al català i va adreçat a persones que parlen habitualment en català però que sovint, involuntàriament, canvien al castellà davant d’interlocutors que no coneixen, que creuen que poden tenir una altra procedència o, simplement, que han començat la conversa en castellà. També hi poden participar parelles lingüístiques o persones catalanoparlants externes al CNL.

    La sessió és gratuïta i hi ha places limitades. Qui hi vulgui assistir s’hi pot inscriure fins al dia 26 de febrer a la Secretaria del CNL, escrivint a reus@cpnl.cat o trucant al 977 12 88 61.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.