• Classe 6: 19 de febrer

    Vam corregir els dos exercicis sobre bo/dolent, bon/mal, /malament, ben/mal. Vam comentar els consells que havíeu preparat per donar al Joan i vam continuar amb el subjuntiu. Vam repassar alguns pronoms i vam fer un joc que hi ha al full anterior (Rifa de subjuntius) en què calia comprar només les frases correctes (hi havia errors de subjuntius i de pronoms). Us deixo les solucions aquí amb alguns comentaris. Reviseu-ho de nou. 

    Deures: full de pronoms.

    Dilluns que ve, si tenim temps, començarem a preparar la tasca final (expressió oral) i dimecres farem la prova escrita. Per a la prova escrita cal que repasseu: present de subjuntiu, pronoms i vocabulari de la unitat (sobretot, oficis).

    Bon cap de setmana de Carnaval!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.