• Classe 7: 24 de febrer

    Vam corregir els pronoms que hi havia per deures. Vam fer un àudio sobre les situacions de dos treballadors (pàg. 97), vam parlar sobre oficis que es perden (pàg. 98 i 99) i vam fer un altre àudio sobre entrevistes de feina (pàg. 102 i 103). Vam començar a preparar les tasques orals de final d’unitat.

    Recordeu que dimecres farem la prova escrita (la deixarem per al final de la classe). Heu de repassar: el present de subjuntiu, els pronoms que hem vist, vocabulari de la unitat (sobretot, els oficis) i els mots bo/dolent, bon/mal, /malament, ben/mal. Si voleu revisar pronoms, en trobareu en aquesta aplicació: Posa’ls (si us la descarregueu, us pot ajudar el punt 2. Pronoms de CD i CI). Trobareu informació de l’aplicació en aquest enllaç: http://www.gencat.cat/llengua/appdelasetmana/2013_05_09_posals.html 

    Deures: verbs en subjuntiu (només la primera pàgina).

    Fins dimecres!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.