RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • Aprendre amb parla.cat

    Parla.cat és un espai web per a la difusió de recursos, eines i materials didàctics relacionats amb l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana. Ofereix una proposta formativa que s’organitza en quatre nivells d’aprenentatge: bàsic, elemental, intermedi i suficiència, i cada nivell està organitzat en tres cursos.

    Us el presentem aquí perquè pot ser un complement important per als cursos. Penseu que s’hi pot accedir amb la modalitat lliure, que permet l’aprenentatge totalment autònom ja que els materials són de lliure accés. Per què no feu alguns viatges dins del portal?

    Us deixo un vídeo de presentació i us aconsello que us endinseu en els cursos de suficiència i practiqueu. A veure com va!

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició