RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

  • Descripció de la meva escola

    El Carme Vedruna ha estat la meva escola de la infància. La seva forma és quadrada, amb el pati a l’interior. I al voltant d’aquest pati trobem les aules.

    Per entrar a l’escola es pot fer per dues portes. Una és la porta per on entren els nens i nens d’educació infantil, i l’altra per on enten els d’educació primària. Els petits tenen tota la part inferior per tal de no pujar escales. En aquesta planta, al costat de la porta principal, trobem el despatx per rebre pares i mares a l’hora de fer les reunions. També, la secretaria del centre.

    A la segona planta, hi podem accedir per l’altra porta. Les escales et porten al sector de cicle inicial. També trobem la biblioteca, l’aula de mestres i el teatre de l’escola. A la tercera planta hi ha les aules de cicle mitjà i cicle superior. I l’aula de plàstica i de música. El gimnàs el trobem a fora de l’edifici, creuant el carrer.

    Laura

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició