RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Descripció de l’escola

  L’escola Països Catalans era una escola d’educació primària situada al centre del poble, al costat del nou pavelló poliesportiu. Era una escola alegre i moderna per la seva recent construcció. En aquest centre es feia des de P3 fins a 6è de primària.

  Era una escola amb moltes aules; una aula de música, amb un gran piano de paret, on es cantaven moltes cançons; un parell d’aules d’informàtica, i diferents aules polivalents. Fins i tot hi havia una aula d’idiomes on estudiàvem l’anglès. També hi havia un gran menjador des d’on es podia veure la cuina de l’escola. Sempre ens queixàvem del menjar, però sens dubte era un menja molt sa i saludable.

  L’escola tenia forma d’una gran E, amb un pati enorme separat en dues parts, una més petita per als alumnes de parvularis i la resta per als alumnes de primària. Al centre de la part gran del pati hi havia una pista de ciment per jugar a futbol, bàsquet, voleibol, etc. Al pati hi havia molts arbres i a la cantonada un tobogan i un parell de gronxadors.

  Era un lloc tranquil, rodejat de camps de pagès. Era l’escola perfecta per estudiar i gaudir amb els amics i professors.

  Àlex

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anècdota català contes elemental internacional literatura llegenda llengua microrelat microrrelats multicultural rondalla rondalles tradició